IBFA VM i Menton ble en svært hyggelig opplevelse

Konkurransen (vil bli kommentert i neste artikkel) ble en maratonopplevelse på Søndag 11. November og var ikke ferdig før sent på kvelden. Jeg var usikker på om vi ville finne en åpen restaurant for en matbit siden dette jo er off-seasjon og flere av restaurantene har tatt ferie før julerushet setter inn. Roar Innlagen, Jonny Arntsen, Ann-Hege Stellander og jeg fant imidlertid et bord sent på kvelden og inntok etterlengtet pizza mens Jonny som fortsetter dietten frem mot Mr. Univers konkurransen i Tyskland 1.desember nøt et stort kjøttstykke.

Mandag var det felles frokost på en cafe og deretter mått vi en liten tur innom gymmen til Eric for påfyll av protein i form av proteinshakes. Deretter ble all bagasje flyttet over i min leilighet og vi var klar for maraton sightseeing. Været var perfekt og ingen av «gjestene» hadde vært på disse kanter før.

Først bar det rett til fjells hvor det ble plass til posering av Jonny og meg i dramatisk og vakker natur. Deretter gikk turen i en rundtur innover fjellet og endte opp med fantastisk utsikt over Monaco. Neste stopp var fyrstepalasset men dessverre var ikke Albert hjemme. Etter en tunfisksalat ble det en rundtur nede i selve Monaco og sakte fart forbi mengder av utstillingsvinduer med de dyreste og flotteste bilene du kan tenke deg. Avslutningen ble en runde rundt Casino i vår lille Fiesta. Vi fikk også med oss litt handling av mat (ost og andebryst) til å ha med hjem til Norge samt noen rødvin, nøtter og godis til kvelden. Middagen ble inntatt på en italiens mann og kone restaurant med fantastisk hjemmelaget Lasagne. Jonny fikk en svær entrecote.

Alle var sliten og trøtte men det gikk fort over da vi var vel hjemme i leiligheten og fikk i oss et par glass rødvin. Selv Roar som ikke drikker nøt tre glass og tilogmed Jonny aksepterte to glass som nødvendig påfyll av karbohydrater 🙂

Gunnar Bråthen

Gunnar Bråthen

Jonny Arntsen

Jonny, Roar og Ann-Hege

Roar, Jonny og Gunnar

Roar, Jonny og Gunnar

Reklamer

Kommentarer er stengt.

%d bloggere like this: