20 måneder igjen til NM i Kroppsbygging 2008

lunsj1-150.jpgDet er 20 måneder igjen til NM i kroppsbygging 2008 går av stabelen på Sentrum Scene i Oslo. Og der skal altså jeg delta. Målet er ikke mindre enn å være best blant de (om noen) som har passert 60, og kanskje 50+. Mitt nye liv med kroppsbyggerdiett startet 15.januar og gjennom forrige uke ble treningsprogrammet gradvis endret.

Dietten består av 5 måltider med 3 timers mellomrom. Totalt ca 2500kcal fordelt på 300-320gra protein, 170-200gr karbohydrater og 50-80gr riktig fett. Hovedbestanddelenene er havregøt, kylling, kalkun, karbonadedeig, laks, ørret, ris, cottage cheese, frukt og grønnsaker. Rødvinsinntaket er nå begrenset til ett eller to glass lørdag eller søndag.

Tro meg. Når du spiser skikkelig mat med 3-timers intervaller øker forbrenningen og suget etter snop forsvinner helt. Jeg spiser omtrent dobbelt så mye som før og kroppsflesket forsvinner gradvis.

Treningsprogrammet er nå justert og legger ekstra trykk på riktigere øvelser for de svakest utviklede områdene. Jeg har noen måneder foran meg hvor veksten selvsagt skal fortsette i alle muskelgrupper, men den skal gå raskere på øvre del av brystet, på yttersiden av skuldrene (skulderbredden), på Latsen som jeg har snakket om før (nedover på sidene av ryggen), og på fremsiden av lårene.

Synlig fremgang
Ja jeg føler ihvertfall at jeg har synlig fremgang og kroppen er full av energisk pågangsmot. Utviklingen vil bli dokumentert med bilder men dette skjer ikke før 15. februar. Altså 1 måned etter starten på ny diett.

Reklamer

2 kommentar to “20 måneder igjen til NM i Kroppsbygging 2008”

  1. Jeg deler nok samme interesse, men er nok «en av de ungdommene».
    Bra prosjekt, stå på! og Lykke til i konkurransen!

  2. Hei
    lykke til med prosjekt NM i kroppsbygging 2008. Etterå ha lest bloggen din, må det konstateres at du utvilsomt lever det gode liv.

Kommentarer er stengt.

%d bloggere like this: